Відображаються усі з 12 результатів

Показати 9 24 36

Книжка сім’ї. Зцілення для тебе і твоєї сім’ї ап

60 грн.
Обкладинка: м'яка глянцева Вага: 114 г Розміри: 145/205 Папір: офсетний Рік видання: 2019 К-сть сторінок: 92Кожен із нас хоче, щоб у сім'ї панували мир, любов, довіра та взаєморозуміння. Проте часто забуваємо віддавати наших рідних в Божі руки, спільно молитися, дякувати Господеві одне за одного. А потім дивуємося, коли сім'я починає розпадатися.«Книжка сім’ї» навчить, як зберегти сім’ю Божою силою, як благословляти членів своєї родини і отримати зцілення через прощення. Кожен розділ завершується молитвами, промовляючи які відчуєте, як Бог діє у вашій сім’ї. Адже Бог Сам дає захист і зброю, щоби протистояти дияволові.

Небажана. Жити в любові, навіть якщо почуваєшся гіршою за інших, відкиненою та самотньою

230 грн.
Кількість сторінок: 304 Палітурка: тверда Автор: Ліза Теркерст Рік видання: 2021 Переклад: Антоніна Ящук Формат: 150х210У цій книжці Ліза Теркерст розповідає про глибоко особистий досвід відкинення – від епізоду уявної зневаги з боку ідеальної жінки у спортзалі до болючих дитячих спогадів про батька, який її покинув. Ліза досліджує причини відкинення, а також його здатність отруювати стосунки зі собою і з оточенням, а насамперед – стосунки з Богом.З біблійною глибиною, неймовірною відвертістю та гумором Ліза допоможе тобі: - припинити почуватися покинутою, адже навіть коли ніхто тебе не помічає, Бог завжди поруч; - не впадати в розпач, натомість навчитися з Божою допомогою впоратися з болем;- знайти слова для молитви, щоб заспокоїти душу і відновити впевненість, коли гостро переживаєш відкинення; - подолати два найголовніші страхи, які підживлюють твою невпевненість.

Невідомий шлюб

320 грн.
Кількість сторінок: 280 Палітурка: тверда Автор: Тімоті Келлер Рік видання: 2021 Формат: 160х230Сучасна культура переконує вас, що кожен може знайти свою ідеальну пару; що романтика — найважливіший елемент щасливого шлюбу; що подружній партнер має допомагати вам реалізовувати ваш потенціал; що шлюб — це не назавжди, а до пори, коли ви щасливі; що найкраще розв’язання начебто нездоланних подружніх проблем — це розлучитися й почати все з чистого аркуша. Якщо коротко, то всі ці модні сьогодні твердження хибні. Тімоті Келлер разом зі своєю дружиною Кеті, з якою вони разом уже понад сорок років, показує, що шлюб — це величні стосунки. Проте вони лишаються для багатьох із нас загадковими й не до кінця зрозумілими. «Невідомий шлюб» — це книжка, що вчить вас будувати успішний шлюб. Її просто повинен прочитати кожен, хто прагне пізнати Бога і навчитися по-справжньому любити інших у своєму житті.